20 вересня у Запоріжжі буде ясна погода з самого ранку. Але після, небо затягне хмарами до самого вечора. Ввечері синоптики обіцяють дощ. Що стосується температури, то сьогодні буде +6 +17 градусів тепла.

У Запоріжжі синоптики обіцяють дощ.

У Бердянську п'ятниця буде хмарною з самого ранку. Скоріше за все, до вечора хмари розсіються та повітря прогріється до +12 +17 градусів тепла.

У Кирилівці до самого вечора буде триматися похмура погода, опадів синоптики не обіцяють, але буде тепло. +13 +18 градусів.

У Мелітополі 20 вересня буде хмарно, але до вечора небо проясниться. Синоптики обіцяють на термометрі сьогодні +5 +17 градусів.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Сьогодні небо проясниться ближче до вечора.

Нагадаємо, що перехід на зимовий час в 2019 році в Україні традиційно відбудеться в останню неділю жовтня, а точніше в ніч на 27 жовтня.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".