Нафтогаз України повідомив про важливі зміни для жителів Полтави та області. Тепер вони будуть автоматично переведені на постачання газу від Нафтогазу. Близько 100 тисяч споживачів перейдуть до нового постачальника, і ціна на газ складе 7,96 грн за кубометр.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Нафтогаз гарантує безперебійне постачання газу протягом року. Для зручності контролю над споживанням і оплатою газу можна використовувати особистий кабінет на сайті gas.ua, де всі дані будуть відображені на нових квитанціях.

Однак, якщо споживачі вже сплатили за газ старому постачальнику і виникла переплата, то повернення коштів відбувається не автоматично. Щоб отримати назад переплачені гроші, потрібно подати письмову заяву до попередньої газопостачальної компанії.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Згідно з правилами, компанія повинна вирішити питання протягом 5 робочих днів або пояснити, чому це не вдається зробити негайно. Нафтогаз наголошує, що повернення коштів можливе лише за особистим зверненням, і інші механізми врегулювання не передбачені.

Нагадаємо, платіжки можуть здивувати: українцям нагадали про обов'язкову процедуру

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

Раніше ми писали про те, що в Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Газмережі" закликали по-новому розраховуватись за доставку газу: інструкція для споживачів