ПриватБанк регулярно радує клієнтів новими акціями, які дозволяють отримати певну вигоду. На цей раз можна отримати до 500 гривень на картку, виконавши дві умови. Про це йдеться на офіційній сторінці банку у соціальній мережі Facebook.

Повнолітні власники карток "Універсальна", "Універсальна Gold" або преміальна від ПриватБанку можуть взяти участь у новій акції, яка триватиме до 21 жовтня 2024 року.

Приват24. Фото: скрін youtube

Фінустанова повертатиме частину коштів за купівлю побутової техніки. На місяць на картку можуть повернути до 500 гривень з урахуванням податків. За весь період акції можна одержати максимум 1000 гривень кешбеку.

Люди біля ПриватБанку. Фото: youtube

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Як отримати кешбек:

  • активувати акцію у програмі "Привіт" у Приват24;
  • оплачувати покупки карткою за кредитним лімітом в офлайн- та онлайн-магазинах, що мають МСС категорії "Побутова техніка та електроніка".

Вивести накопичений кешбек на карту клієнти можуть у програмі "Приват" у Приват24.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям обмежили використання банківських карток: більше не дозволять деякі покупки.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" попередив про підвищення тарифів та комісій: які популярні послуги відчутно подорожчають.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, не потрібен банкомат, ні кошик для покупок: "ПриватБанк разом з Varus запустили нову зручну послугу".