Стало відомо про те, що в Запоріжжі священики освятили площу після гей-параду. Подробиці резонансного вчинку.

Таким чином, повідомляється, що в місті Запоріжжя батюшки освятили Фестивальну площу після того, як там пройшли ЛГБТ-активісти.

Один зі священиків йшов з кадилом і обкурював простір.

священики в Запоріжжі вирішили освятити площу після гей-параду, фото: соціальні мережі

Нагадаємо, що на вихідних у Запоріжжі пройшов перший ЛГБТ-марш. У ньому взяло участь близько 500 активістів з усієї України. Не обійшлося, природно, і без зіткнень з противниками такого заходу.

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Громадський порядок забезпечували понад 430 співробітників поліції і 240 військовослужбовців.

Під час акції агресивно налаштовані молодики намагалися кидати петарди та яйця по активістах. Правоохоронці миттєво відреагували і затримали трьох осіб, серед яких був один чоловік з пістолетом, який направляв його в бік учасників заходу. Всіх порушників доставили у відділення поліції.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що студенти КНУ повстали проти "слуг" Зеленського: "червоний-колір сорому" Біля будівлі зібралися десятки протестувальників, в руках у них плакати.

Також портал Знай.ІА писав, злочин і кара для нахабного маршрутника: ображений ветеран АТО покликав із собою натовп побратимів. У Кропивницькому 18 ветеранів АТО провчили нахабного маршрутника.

Також портал Знай.ІА писав, вибори мера Києва 2020: соціологи показали справжню картину. Лідерство Кличка вже під питанням, Пальчевський стає фаворитом.