Всім відома приказка» любові всі віки покірні", але іноді любов з'являється там, де її не може бути. Під Запоріжжям живе пара, яку засуджує вся країна – 14-річна дівчина і 37-річний чоловік.

У місті Каменськ "мисливці за педофілами" влаштували розправу над чоловіком, який нібито живе з 14-річною школяркою. Відео з зізнаннями чоловіка були опубліковані в мережі. Однак чоловік і його юна обраниця розлучатися не збираються і скаржитися на кого-небудь теж. До всього іншого молоду дівчину підтримують і розбивати ці відносини не збираються оточуючі.

У ситуації розбиралися кореспонденти ТСН.

37-річний чоловік і його подруга не приховують своїх стосунків і вже півроку живуть разом. Про це знають батьки дівчини і навіть сусіди незвичайної пари.

"Ну, якщо це сталося, то як? Заборонити - не заборониш, закрити її вдома-це не по-людськи буде", - каже батько дівчинки Олександр Степанов.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Зустріч двох сердець могла статися півроку тому, коли батько Школярки посварився з дружиною і попросив друга дати переночувати кілька днів. До нього він прийшов з двома дітьми. Тоді і зав'язалися ці відносини.

14-річна Влада не бачить нічого дивного і негожого в таких відносинах з дорослим чоловіком. Вона щиро любить його і сподівається на швидке весілля. Її вибір підтримують подруги.

"Так, це мій вибір. І без того всі знають. І кажуть: якщо він мені подобається, то будь ласка. Поки підтримують в цьому. Хотіла б вийти заміж. Ми будемо з ним розписуватися", - каже дівчина.

Після розголосу в мережі дівчина боїться виходити на вулицю зайвий раз, а вчителі в її школі бояться, що її можуть відправити в інтернат, а батьків позбавити батьківських прав.

"Це і переживання, це і перше кохання. Ви всі розумієте, наскільки вона складна і наскільки воно вражає душу, тим більше 13-14-річної дівчинки", — говорить Оксана Мінакова, директор Кам'янської середньої школи.

У сільраді не драматизують ці відносини. Сусіди не збираються руйнувати ці відносини, так як пара живе мирно на відміну від інших сімей. Також у селі зазначили, що не збираються звертатися до служби у справах дітей. Поліція також не реагує, так як немає заяв від дівчини або її батьків. Самі ж закохані збираються одружитися, коли владі це дозволить зробити вік.

Нагадавши, Знай писав, що головного лікаря будинку дитини в Ізмаїлі Віктора Проценка звинуватили в розбещенні підопічних сиріт від 5 до 7 років.

Також Знай повідомляв, що у Львові педофіл, який чіплявся до 14-річного підлітка виявився пастором.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові викладача кіношколи "CamOn School" звинувачують у розбещенні дітей.