Стало відомо про те, що в Запоріжжі "замінували" три мости. Зловмисники почали вимагати багато грошей.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 26 серпня, близько десятої години ранку, невідомий зловмисник зателефонував черговому Національної поліції Запорізької області і повідомив про те, що замінує три мости в місті через Дніпро. При цьому, він відразу висунув свої умови. Зробить він це в тому випадку, якщо йому не передадуть 400 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Силовики оперативно спрацювали, і практично відразу затримали чоловіка, що телефонував, і не дали йому зробити задумане.

Він пояснив, що почав "лякати" правоохоронців вибухами через те, що у нього дуже важке матеріальне становище, і в такий спосіб він вирішив вирішити цю проблему. Але, як то кажуть, не пощастило.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян "мінер" може на шість років відправитися в колонію суворого режиму. Зараз він перебуває в СІЗО і очікує перших слухань суду.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, то в Києві черговий горе-мінер заявив про намір підірвати супермаркет. Його оперативно знешкодили правоохоронці, повідомляють у Національній поліції, додаючи, що інформація про наявність у чоловіка вибухівки не підтвердилася.

Відзначається, що інцидент стався напередодні, 20 серпня, в магазині мережі «Велмарт», розташованому на вулиці Чорнобильській.

Там повідомили, що в магазин зайшов неадекватний чоловік з чорним пакетом в руках, і погрожує підірвати приміщення разом з відвідувачами.

Нагадаємо, раніше Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку дочку: "за що, тато?"

Як повідомляє портал " Знай.иа» На Прикарпатті кинули за ґрати озвірілого нелюда, - зарубав бабусю і спалив будинок за 50 гривень

Також " Знай.иа писав, що Під Києвом школяр всадив ніж у груди тітці, 4-річному брату і намагався зарубати власну матір