В Запоріжжі літній чоловік заліз на дах висотного будинку по вулиці Хортицьке шосе, щоб відремонтувати телевізійну антену. Однак випадково оступився і полетів вниз з висоти дев'ятого поверху. Про це розповіли в ДСНС України в Запорізькій області.

Наголошується, що під час падіння чоловік провалився в так званий «температурний шов» будинки – невелику ущелину між двома частинами будівлі. Це трохи сповільнило падіння тіла, однак не врятувало чоловіка від численних травм.

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Оскільки зовні «температурний шов» був облицьований сталевими листами, щоб дістатися до потерпілого, рятувальникам спочатку довелося демонтувати обшивку.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Витягши пенсіонера з щілини, його передали медикам швидкої допомоги. У чоловіка діагностували черепно-мозкову травму, травми грудної клітини та живота, перелом кісток тазу та гомілки.

Потерпілого терміново госпіталізували в міську лікарню №9. Приблизно через годину після госпіталізації пенсіонер помер в реанімаційному відділенні.

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі з вікна багатоповерхівки випала 2-річна дівчинка. За попередньою інформацією, дворічна дівчинка вийшла на балкон квартири на другому поверсі, де стояв стілець. Вона на нього залізла і випала з відкритого вікна.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові зневірений чоловік зробив крок у безодню - медики борються за покалічене життя.
Чоловіка з численними травмами доставили в найближчу лікарню

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром малятко полетіла в прірву зі страшної висоти замріялась на вікні, а прокинулась в реанімації. У Кривому Розі з вікна випала 6-річна дівчинка