Стало відомо про те, що в Запорізькій області, в одному з парків тепер живуть змії. Місцевих мешканців просять бути більш акуратними.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в самому центр Мелітополя, і городяни там помітили співмешканців, які можуть бути небезпечними.

Очевидці говорять про те, що вони в основному мешкають там, де є високі зарості, і відповідно, легко сховатися. Сказати точно, який це вид змії – перехожі не змогли, так як просто не встигли розглянути їх, переживаючи не тільки за своє моральне, а й фізичне здоров'я.

Фахівці рекомендують городянам триматися подалі від цих змій, і ні в якому разі не турбувати їх, інакше ви завдасте шкоди не тільки їм, але і собі, якщо розсердите їх.

У мережі розповіли про те, що в Хортицькому районі міста Запоріжжя, серед білого дня гуляв заєць. Все було знято на камеру.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Таким чином, повідомляється, що фраза «природа на карантині очистилася», стала вже певним актуальним мемом, який забудуть ще не скоро. І ось, тепер він актуальний і для Запоріжжя. Очевидець свідчить про те, що зайця він зняв зовсім не далеко від заводу, де виробляють пиво.

Нагадаємо, в Індії знайшли стародавню статую Бога Сонця, вид якої вразив навіть досвідчених дослідників.

Як повідомляв портал "Знай.іа", біля берегів Флориди підводні дослідники знайшли коробель з вугіллям , який майже 100 років тому зник у Бермудському трикутнику з 32 пасажирами на борту.

Також Знай.іа писав, що в грецькому Пілосі археологи виявили дві елітні гробниці бронзового століття, багаті унікальними предметами.