У мережі розповіли про те, що в Хортицькому районі міста Запоріжжя, серед білого дня гуляв заєць. Все було знято на камеру.

Таким чином, повідомляється, що фраза «природа на карантині очистилася», стала вже певним актуальним мемом, який забудуть ще не скоро. І ось, тепер він актуальний і для Запоріжжя.

Один з жителів міста надіслав на інформаційний портал «Разом», який і розповів цю історію, ролик, на якому зображений заєць. Очевидець свідчить про те, що зайця він зняв зовсім не далеко від заводу, де виробляють пиво.

Примітно те, що він практично не боявся людей, і знаходився поряд з ними, але, коли йому почали проявляти занадто підвищену увагу, йому довелося сховатися в невідомому напрямку.

У четвер, 21 травня, стало відомо про те, що під час пробіжки, жінка із Запоріжжя натрапила на «чудо в пір'ї», і зняла його на відео.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Таким чином, повідомляється, що даний ролик розповсюдили по мережі з Telegram-каналу «Нетипове Запоріжжя». Місцева жителька під час чергової пробіжки зустріла сову.

Пташеня лежав на землі, і, жінка не залишилася байдужою, і посадила пташеня на дерево, щоб його життю нічого не загрожувало, і на нього не напали тварини.

Нагадаємо, топ-10 найбільш рідкісних порід кішок.
Раніше Знай.іа повідомляв, померла легендарна "сердита" кішка Grumpy Cat.
Також Знай.іа писав, вчені розповіли, чим небезпечна домашня їжа для кішок.