Стало відомо про те, що в місті Бердянськ, що в Запорізькій області, не можуть знайти ще одного чоловіка.

Таким чином, повідомляється, що близько тижня Вовчанський Андрій Олексійович вже не виходить на зв'язок зі своїми рідними. Ніхто е знає що з ним, і де зараз знаходиться.

Відомо лише, що він житель міста Бердянськ, пішов з дому ще 6 вересня, близько 10 години ранку. Тоді його бачили востаннє в районі залізничного вокзалу. Інформація про це з'явилася завдяки сестрі зниклого - Вікторії Кароль. Вона розмістила пост про чоловіка на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце знаходження Андрія, просять зателефонувати за номером телефону 102, або ж 099-621-69-00.

Нагадаємо раніше стало відомо про те, що у Львові шукають Ковалевського Андрія Романовича 1987 року народження. Відомо, що 11 вересня чоловік виїхав з Левандівки і так і не повернувся. Рідним він не повідомляв куди прямує, проте за їхніми словами при собі чоловік може мати велику суму грошей.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Зараз про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон зниклого відключений.

Нагадавши, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідомо.