У Запорізьку лікарню доставили дитину, від вигляду якої на очі навертаються сльози - малюк знаходиться в жахливому стані. Про це стало відомо з повідомлення волонтера, засновниці благодійного фонду "Емоція" Злати Некрасової в Facebook.

За її словами, маленького Кирила забрала у мами поліція, яку за місцем проживання малюка викликали сусіди. Людей насторожив постійний плач, що доноситься з квартири.

Хлопчика привезли до медиків у важкому стані, три дні він провів у реанімації. Він не міг нормально дихати через те, що постійно плакав, страждає від проблем зі шкірою і не може ходити – у нього атрофовані м'язи.

«У реанімації він пролежав три дні. Не дивлячись на роздутий животик, він дуже худий. Раніше він тупав ніжками, схоже на те, що його не годували і не давали ходити. Але про це скаже більш точне обстеження», — написала волонтер, додавши фото нещасної дитини.

Фото: Злати Некрасової в Facebook

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Фото: Злати Некрасової в Facebook

За словами Некрасової, лікар лікарні, куди визначили Кирила, звернувся до неї за допомогою в забезпеченні лікування дитини, яка виявилася не потрібна рідній матері. Всіх небайдужих просять допомогти хлопчикові повернутися до нормального життя.

Нагадаємо, що у Кам'янському знайшли дівчинку без батьків. Дитину передали в лікарню, назвати себе і розповісти, хто його батьки, дівчинка не може.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі потребує допомоги хлопчик з пухлиною мозку. Дитині потрібна термінова операція.

Також Знай.ua писав, що у Кривому Розі лікарі використовували душевнохворих в особистих цілях. Вручили лопати і відправили місити бетон замість процедур.