У Запорізькій області тривають перебої з подачею питної води. Зовсім недавно жителі області виходили на акції протесту і перекривали дороги з вимогою відновити водопостачання. Однак не всім вистачає терпіння чекати, чим це все закінчиться - бажання нормально помитися штовхає деяких громадян на дивні вчинки. Зокрема, в місті Пологи жінка вирішила використовувати фонтан як душ, відповідне відео опублікували на You Тube.

На опублікованих кадрах - мешканка міста, яка прийшла до фонтану з пляшкою шампуню і влаштувала собі публічні «спа-процедури». Нікого не соромлячись, вона намилила голову і змила піну водою з фонтану. При цьому її не збентежило, що у фонтані чистота води теж залишає бажати кращого.

На думку жителів міста, "купальниця" може проживати в одному з будинків, розташованих на вулиці Перемоги – там вже довгий час відсутнє нормальне водопостачання.

Також Знай.ua писав, що Безпечніше басейн або озеро: лікар-гінеколог показала, які "сюрпризи" ховаються у воді.

Також Знай писав, що небезпечна ситуація і на пляжах Києва. Там було прийнято рішення заборонити купання за результатами чергової перевірки повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби. Кишкову паличку знайшли на 11 пляжних зонах і зонах відпочинку. Відпочивати на них можна, але без купання – кишкова паличка потрапляє в людський організм найчастіше через брудну воду.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на пляжах Запоріжжя виявили кишкову паличку. Результати лабораторних досліджень показали, що на запорізьких пляжах завелася «кишкова паличка». Відпочиваючих застерегли від купання у воді в небезпечних зонах, так як це може вплинути на стан здоров'я.