Стало відомо про те, що в Запорізькій області зняли ожилий водоспад за допомогою апарата. Неймовірне видовище. Новина про це з'явилася на інформаційному порталі «Акцент».

Таким чином, повідомляється, що водоспад не функціонував в селі Кінські Роздори більше десяти років, і ось, зовсім недавно, він знову ожив.

Місцеві жителі вирішили, що така подія має зберегтися не тільки в пам'яті, але і у відео форматі, тому, зняли його за допомогою квадрокоптера.

Його називають «Веселун», а вид зверху просто заворожує.

Городяни сподіваються, що водоспад буде радувати їх відтепер довго, однак, це буде залежати від погоди, і рівня води в дамбі, яка розташована неподалік. Таку заяву зробили місцеві краєзнавці. До речі, це диво знаходиться поблизу села Кінські Роздори.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Журналісти розповідають, що камені, які лежать на місці водоспаду, не бачили води більше десяти років, проте зараз, він знову активізувався. Цій місцевості вже кілька сотень років, а ось водоспад на цьому місці з'явився відносно недавно. Близько 40 років тому, коли побудували дамбу.

Цей водоспад одне з улюблених місць місцевих жителів, а також туристів, які приїжджають в ці краї. Вже кілька років поспіль тут розбивають табір учасники велослета.

Нагадаємо, раніше Пересихають річки і частішають пилові бурі — фахівці пояснили, що сталося з кліматом в Україні

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пилові бурі охопили Україну — аграрії б'ють на сполох-за майбутнього врожаю

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом піщана буря спровокувала страшну аварію - місиво з машин і загиблих людей, дуже болючі кадри