Лікар Ольга Голубувата висловилася стосовно тих, хто не вірить в коронавірусну інфекцію. "Вам добре живеться" - пише вона.

Таким чином, повідомляється, що вони просто не бачать всієї ситуації, яка відбувається з пацієнтами, які шукають собі ліжко з киснем. Вони не бачать, як працюють реаніматологи, яким доводиться тягати балони з киснем. Важкі пацієнти знаходяться в кроці від загибелі.

Молоді люди знімають з себе маску, щоб померти і не мучитися більше.

"Яка різниця для нас усіх, що більшість хворіє легко? Невже не ясно, що в такій глобальній проблемі достатньо 20% і менш важких хворих, щоб ми всі були в колапсі? А разом з нами ви і Ваші близькі теж в будь - який момент там опинитеся» - говорить вона.

Справа кожного вірити в усе це, або ж ні. Але, дотримуйтесь хоча б правила безпеки, щоб мінімалізувати ризик заразитися для інших. Дотримуйтесь дистанцію, надягайте маски, обробляйте руки.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Такими нескладними діями вдасться полегшити роботу вже виділеної системі охорони здоров'я.

Пам'ятайте, що тяжкість захворювання дозозалежна. Не контактуйте з людьми, які мають респіраторні симптоми. Уникайте масових заходів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифрі

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також " Знай.ІА " писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "припинити будь-які контакти між людьми"