Стало відомо про те, що на курорті під Запоріжжям вода підійшла впритул до баз відпочинку.

Таким чином, повідомляється, що від широких пляжів скоро залишиться лише вузька піщана смуга.

Шторм і сильні вітри залишаються в регіоні вже близько двох тижнів. На пляжах курортної Кирилівки сильно розмило берег. Сталося це настільки. Що вода підійшла впритул до баз відпочинку і прибережних кафе.

Місцеві говорять про те, що якщо так триватиме, то вода може підібратися до будинків, які всього в декількох метрах від води зараз.

Нагадаємо, що багато хто вже вирішив закрити Оксамитовий сезон. Незважаючи на те, що бабине літо ще не закінчилося, воно тільки добігає кінця, багато хто з відпочиваючих в Кирилівці закрили сезон, і вже роз'їхалися по домівках. Морський берег порожній.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Температура води в Азовському морі не піднімається вище 19 градусів тепла, а середня температура повітря на всіх курортах Запоріжжя - не більше 20 градусів тепла.

Варто нагадати, що у Кирилівці нещодавно Дельфін також порадував туристів і поплескався біля пляжу. На косі Пересип в Кирилівці відпочиваючими був помічений Дельфін. Він плавав всього в декількох метрах від берега. Примітно, що морського жителя абсолютно ніяк не бентежили люди, які плавали неподалік.

Також Знай повідомляв, що в Одесі на пляжі недалеко від затонулого танкера Delfi море викинуло на берег мертвого дельфіна. Відпочиваючих це не збентежило. Вони цілий день купалися і відпочивали на пляжі поруч з трупом. Імовірно причиною смерті дельфіна могли стати мережі рибалок, гвинти кораблів або забруднення моря нафтою з танкера.

Нещодавно Знай передавав, що 23 липня на планеті відзначався Всесвітній день китів і дельфінів. Це свято придумали для того, щоб звернути увагу на проблеми мешканців морів і океанів.