Стало відомо про те, що в місті Запоріжжя зникла жінка віком 35 років. Ніхто не знає де вона може бути.

Таким чином, повідомляється, що повз проходить чоловік на знайшов на вулиці сумку жінки, в якій був телефон і кошелок. Було це за адресою зупинка Дніпрогес.

На даний момент поліцій почала розслідувати е про справу, але близькі не можуть чекати, тому просять допомоги у людей мережі. Дочка написала повідомлення в різні спільноти в соціальних мережах і чекає відповіді. Будь-яка інформація Зараз на рахунку.

Виглядає жінка років на 30, зріст приблизно 160 сантиметрів, а по статурі вона худенька.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Волосся світле, приблизно до плечей. Кросівки сірого кольору, Чорний гольф, а також чорний піджак.

Якщо хтось побачить або де небудь бачив, прошу повідомити за номером: +380686073490 Діана

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня. Дитину знайшли у бабусі здоровою і неушкодженою. Поліцейські також розповіли, що проти дитини не вчинялися протиправні дії. Як виявилося, в сім'ї є конфлікт, який родичі намагаються залагодити.

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла. Вона проживає в Солом'янському районі столиці. Коли дитина зникла до правоохоронців звернулися батьки. Вони розповіли, що дівчинка була в рожевій сукні і джинсовій куртці.

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати. За новою інформацією, дівчинку могла викрасти її рідна тітка. 25 вересня восьмирічна Соломія Бойко без нагляду вийшла зі школи близько 9:00 ранку, проте ні назад, ні додому не повернулася. Дитину оголосили в розшук. Поліція пізніше дала більш детальну інформацію про дитину.