Стало відомо про те, що в Запорізькій області підліток взяв пістолет і пішов гуляти в центрі міста. Сталося це все в Бердянську.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в середу, 23 вересня близько 19:00. У районі ринку бійці Національної гвардії зуміли затримати підлітка, в руках у якого був пістолет.

Як з'ясувалося пізніше, носить він його з собою через те, що йому страшно ходити по Бердянську. Ось, 16-річний підліток і вирішив позичити у свого товариша пістолет.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показати ще

Було зім'ято пневматичну зброю, але, після першого проведеного огляду, співробітники правоохоронних органів з'ясували, що він був перероблений. Гаряче знаряддя було передано на експертизу.

За фактом події співробітники поліції проводять розгляд.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Кривому Розі двоє сусідів посварилося через собаку, і один з них поранив опонента зі стартового пістолета. Сталося це у вівторок, 22 вересня в приватному секторі Металургійного району міста.

Пенсіонер вийшов на прогулянку зі своїм собакою, і раптом, його пес вирішив напасти на сусіда. Той просто стояв і обрізував дерева поруч зі своїм будинком. Після цього, власник пса і потерпілий вступили в конфлікт. Пенсіонер дістав пістолет, і раптом вистрілив у щоку чоловікові навпроти. Куля застрягла у нього в яснах.

Нагадавши, Знай писав, що суд відпустив наркомана через те, що миші з'їли марихуану.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині з психоневрологічного інтернату втік пацієнт.

Нещодавно Знай передавав, що в приватні руки віддали ділянку землі, на якій було кладовище.