Стало відомо про аварію, яка сталася в Шевченківському районі міста Запоріжжя. Автомобілі зіткнулися.

Таким чином, повідомляється, що автомобіль перекинувся на дах. Аварія сталася вранці вівторок, 18 серпня.

Водій транспортного засобу Сһеггу Amulet не поступився дорогою Volkswagen Caddy. Авто зіткнулися.

Водій Caddy отримав численні травми, а саме закрита черепно-мозкова та травма руки.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції, водій автомобіля Сһеггу Аmulet не пропустив автомобіль Volkswagen Сaddy. В результаті цього машини зіткнулися, а удар був настільки сильний, Що один з них перекинувся і приземлився на дах.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

На винуватця аварії співробітники правоохоронних органів склали адміністративний протокол за скоєння ДТП.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 16 серпня на трасі сталася аварія на автодорозі М-09 "Тернопіль - Львів - Рава-Руська". В результаті зіткнення автомобілів травмувалися три людини. Про подробиці надзвичайної події розповіли в поліції.

Автомобілі зіткнулися під час маневру по обгону, який здійснював один з автомобілів. У поліції також розповіли, що травмованих людей доставили в найближчі лікарні.

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Дніпром сталася ДТП. Автомобіль Renault CLIO врізався в стовп. В аварії постраждали діти, які перебували в автомобілі і дорослі. Всіх їх відправили в місцеву лікарню.

Також Знай писав, що в Києві автомобіль став жертвою неадекватних. На нього вилили кислоту. Власник залишив машину на Мінському проспекті між житловими будинками. У ніч з суботи на неділю машину понівечили невідомі. Власник тепер шукає, хто міг бачити подію або ж відео з камер відеоспостереження.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові засікли бабусю, яка бореться з " великим братом". Вона розбиває камери відеоспостереження в під'їзді будинку молотком.