Стало відомо про те, що в Запоріжжі дівчина в купальниці розгулювала по центру міста і чіплялася до чоловіків.

Таким чином, повідомляється, що все це було відображено на камеру смартфона, і вже опубліковано в мережі. Ролик встиг набрати якусь популярність.

У Шевченківському районі міста, на Міськтопі, очевидці помітили дівчину, яка посеред білого дня йшла по вулиці в купальниці і легкому, напівпрозорому парео. Більше, до слова, на ній не було абсолютно ніякого одягу.

На відеозаписі також видно, що дівчина тягне по асфальту рюкзак на повідку. На цьому дивацтва в її поведінку не закінчилися. Прямо посеред дороги, на пішохідному переході, вона почала приставати до літнього чоловіка, що проходить повз, схопивши його за штани в районі паху.

Ролик досить кумедний, і вже отримав розголосу в Інтернеті. Під якими речовинами була дівчина-залишається тільки здогадуватися.

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі водій автобуса зупинив громадський транспорт для того, щоб сісти пообідати.

Таким чином, повідомляється, що городяни припустили, що чоловік вкрай стурбований своїм харчуванням, тому, харчуватися в один і той же час допомагає йому підтримувати своє здоров'я в нормі.

Такий нестандартний випадок стався в одному з автобусом Запоріжжя, який курсує за маршрутом 59, з космічного мікрорайону на набережну.

Нагадавши, Стомлений спекою ведмідь увірвався в дитячий басейн: розслабився і захропів на дві години.

Як повідомляв портал Знай.ІА, Де поплавати в басейні в Києві: кращі місця з приємними цінами.

Також Знай.ІА писав, що Безпечніше басейн або озеро: лікар-гінеколог показала, які "сюрпризи" ховаються у воді.