У Кирилівці водій Тойоти "з вітерцем" катав дітей по дорозі на швидкості. При цьому знаходилися вони не всередині, а зовні авто. Дві дівчинки і хлопчик років 9-10 стояли на підніжці машини, абияк тримаючись руками за двері. Очевидці зняли цю абсолютно дику картину на відео.

На відео видно, як одна з дівчаток на ходу перегнулася і наполовину влізла в салон, потім виконала все в зворотній послідовності. Швидкість автомобіля, в цей час, була явно немаленькою.

У будь-який момент хтось із дітей міг зірватися і опинитися під колесами Тойоти або проїжджаючого поруч авто. Як таке могло взагалі прийти в голову дорослій людині абсолютно незрозуміло. З моральної точки зору цей вчинок також сумнівний. Добре, якщо все цього разу обійшлося, діти отримали вельми своєрідний досвід розваг і урок про дорожню безпеку.

У всьому світі щорічно в результаті дорожньо-транспортних аварій гинуть близько 186 300 дітей у віці до 18 років, а дорожньо-транспортний травматизм є провідною причиною смертності дітей у віці 15-17 років у всьому світі.

Але сумна статистика і чужий досвід нікого не вражають, і мабуть, тому деякі водії так безтурботно ризикують життями дітей.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Трагічна ДТП у Дніпрі забрала життя молодої мами — пішла слідом за синочком

Також портал "Знай.ua" писав Залишила дитину без нагляду - у Києві потонув хлопчик, правоохоронці назвали причину

Також портал "Знай.ua" писав, що Франківські злодії влізли в авто і "розжилися" на 200 тисяч