Стало відомо про те, що в одному з дворів Запоріжжя діти можуть потрапити в неприємність, яка закінчиться трагедією. Стирчить арматура, а поруч бігають хлопці.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі в активну фазу увійшов процес реконструкції стадіону СДЮШОР в школі під номером 8.

На даний момент об'єкт став великим будівельним майданчиком. При цьому, не дотримуються абсолютно ніякі норми безпеки. Стадіон не огородили парканом, а в декількох метрах звідти стирчить арматура і величезні ями.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук писати журналіст " акценту» Андрій Бездольний.

"День будівельника для мене-професійне свято. Це не означає, що я рву на собі робу, розбиваю пивні пляшки об виконробську каску або ходжу по свіжій стяжці. Це час відвідати найграндіознішу Державне будівництво в нашому районі-реконструйований стадіон біля 8-ї школи.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Перше, що дійсно кидається в очі - це відсутність банальних норм безпеки, а там адже ходять часто діти, і може трапитися біда. Тому, варто бути більш пильними.

Нагадавши, Знай повідомляв, що будинок жводерів, які знімали муки тварин на відео, підпалили невідомі. Також двоє незивісних забралися в будинок до ватажка цієї банди і побили його. на цьому помста не закінчилася - їм підпалили машину, а вогонь перекинувся на будинок.

Тажке Знай повідомляв, що у Запоріжжі знайшли банду Шкуродерів.

Нещодавно Знай передавав, що одну з шкуродерок з банди відпустили додому.