Стало відомо про те, що дорожники, які ремонтують трасу в Запоріжжі почали скидати асфальт в річку.

Таким чином, повідомляється, що робили вони це протягом тривалого часу. Коли їм пред'явили провину, компанію зізналася, і принесла свої вибачення. Крім цього, вони також самостійно почали очищати річку.

Все почалося з того, що в мережі опублікували відео, на якому чітко видно, що при ремонті траси Н-80 в рамках президентської програми "велике будівництво" залишки зрізаного асфальту викидаються через міст прямо в річку Обіточну в околицях Бердянська.

У Службі автодоріг Запорізької області говорять про те, що винуватець в особі компанії «Альтом» практично покараний, а саму суму збитку потрібно буде ще визначити екологічної інспекції.

А ось керівник "Альткому" Микола басистий записав ролик, в якому додана всі помилки, і заявив, що все сміття НД річки вже був прибраний.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нещодавно Знай.иа повідомляв, що у Києві одне з місцевих озер забруднене небезпечними речовинами.

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті відновлюють зруйновану залізницю - велика вода відрізала шлях поїздів. Стихія на Прикарпатті пошкодила більшу частину інфраструктури регіону, в тому числі і залізничні колії

Також Знай.иа писав, що Шланг з смітника - жителі вцілілої частини будинку на Позняках знайшли можливу причину вибуху. Жителі вцілілої частини будинку заявляють про встановлення їм неякісних газових шлангів