Стало відомо про те, що відпочиваючих в Запоріжжі налякала величезна кількість комарів. Великий чорний рій, стає моторошно.

Таким чином, повідомляється, що деякі з них можуть бути небезпечні. У селі Степанова перша, що в Приазовському районі міста, відпочиваючих і місцевих жителів збентежило те, що на пляжах і околицях величезна кількість москітів. Якби не вони, то відпочинок можна було б назвати відмінним.

Комахи збираються з великі чорні рої, де самки шукають собі потенційних партнерів. Видовище таке не для людей зі слабкими нервами, пишуть в соцмережах, більше такі відеозаписи схожі на кадри з фільмів жахів.

Відпочиваючі говорять про те, що ввечері на вулицю вийти практично не можливо. Доводиться одягати щільно прилеглу до тіла одяг.

Але, незважаючи на це, варто відзначити, що не всі комарі кусають. Комарі-дзвони, яких там розвелося найбільше, не мають такої можливості, тому лякають лише характерним звуком.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Продукти життєдіяльності личинок комарів-звонцов, визрівають в лиманах Азовського моря, утворюють на дні лікувальну грязь, у зв'язку з чим в 2007 році в Бердянську комару-звонцу був встановлений пам'ятник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кирилівка пішла під воду, тонуть машини, негода наробила біди на запорізьких курортах.

Як повідомляв Знай.иа шторм накоїв Бід на Закарпатті-вирвані дерева, розбиті городи і темні будинки.

Також Знай.ІА писав, що на відомому курорті дівчина винайшла спосіб як вийти заміж - набридло чекати принца