Стало відомо про те, що злочинна група разом з поліцейським з Бердянська віджимати житло. Подробиці грандіозної афери.

Таким чином, повідомляється, що більше одного мільйона гривень було присвоєно членами злочинної групи, яка діяла з 2013 по 2019 рік на території курортного міста Бердянськ, що на Запоріжжі.

У Бердянську піймали банду, на чолі якої був поліцейський, фото: скріншот з відео

У Державному бюро розслідування розповіли, що одну з найважливіших ролей в цьому банді відігравав саме працівник сіткового відділу поліції. Він підшукував власників квартир з алкогольною чи наркотичною залежністю, в списку громадян, які перебувають в розшуку.

Далі, він погрожував зброєю, і доставляв постраждалих в спеціальне приміщення, де утримував із проти волі. Все це тривало до тих пір, поки вони не погоджувалися продавати свої квартири.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Після вдалої оборудки, шахраї привласнювали всі зароблені гроші собі, а ті люди просто залишилися ні з чим.
Обвинувальний висновок направлено до суду. Членам ОЗУ інкримінують: незаконне позбавлення волі, вчинене організованою групою (ч. 3 ст. 146 КК України); шахрайство, вчинене організованою групою (ч. 4 ст. 190 КК України); перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365 КК України). Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які скоювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях

Як повідомляє портал «Знай.іа» в Дніпропетровській області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм. Пробравшись в церкву, зловмисник вкрав всі цінності, включаючи мікрофон, належать храму, а також кошти, які пожертвували парафіяни

«Знай.іа» писав, що У Тернопільській області поліція розшукала нахабну злодійку - обчистила молоду матір і дала драпака