Стало відомо про те, що для відпочиваючих на курорті в Кирилівці, що в Запорізькій області, є хороша новина.

Таким чином, повідомляється, що на Азовському морі в Кирилівці вперше з'явився пляж, який обладнаний для людей з обмеженими можливостями. Знаходиться він на Федотовій косі.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав директор Приазовського національного природного парку Дмитро Воловик.

Він говорить про те, що перший на Азовському морі інклюзивний пляж був обладнаний за рахунок фонду парку. На пляжі встановили пандус, за допомогою якого люди з інвалідністю на візках можуть купатися в морі.

Також на пляжі встановили ще одну душову кабіну.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в місті Деражня, який є районним центром Хмельницької області, чиновники взялися за відновлення старого об'єкта, який ніхто не обслуговував ще з минулого століття. Так, про це повідомляє портал podillyanews.com.

Реконструкція давно просилася, стадіоном користуються багато людей, а його стан на даний момент залишає бажати кращого. Щодо планів щодо реконструкції та оновлення майбутнього спортивного об'єкта поділився голова міста Деражня Андрій Ковпак. За словами чиновника, зараз ведеться активна робота по створенню проектної документації щодо проведення капітального ремонту стадіону. Цікаво, що саме в цьому році стадіон був переданий на баланс міської ради.

Нагадаємо, раніше дніпряни показали Філатову великий "член" у центрі міста

Як повідомляв Знай.иа, кияни "притиснули" Кличка за недобудовані розв'язки: "Знаєш, чому тебе не виберуть?"

Також Знай.иа писав, що Кернес відкриє у Харкові гігантський фонтан перед виборами