Стало відомо про те, що в Бердянську в черговий раз зруйнували фігурку «piss» хлопчика у фонтані. Вандали знову взялися за старе.

Таким чином, повідомляється, що одна з визначних пам'яток курортного Бердянська Запорізької області, стала справжньою принадою для вандалів. Про це повідомляє «Про Бердянськ».

інцидент Стався у вівторок, 21 липня. Чоловік зруйнував скульптуру, яка розташовується на Азовському проспекті. Факт того, що зруйнував скульптуру вандал був зафіксований на камерах відеоспостереження, а також випадковими свідками.

Керівництво каналу, співробітникам якого знову доведеться ремонтувати позапланово його за свій рахунок, вже звернулися до співробітників правоохоронних органів, які повинні будуть розібратися з цим, і покарати винного.

Варто відзначити, що ця скульптура була вже зруйнована мінімум чотири рази, і це тільки за минулий рік. У вересні 2019 року навіть з'явився ролик, як школяр відбиває голову скульптурі «пісяючого хлопчика». Ролик надав інформаційний портал «Актуально».

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо також, що раніше стало відомо про те, що в середу, 22 липня, жителі Троєщини в Київі помітили 15 велосипедів, які валялися на землі, неподалік від місця паркування. Дані велосипеди були прокатними і стояли на парковці вище паркану, але тепер не покатаєшся – вони зламані.

Пошкодження велосипедів оцінюються приблизно в 25 тисяч гривень. Зараз поліція розшукує свідків нічного вандалізму, пише "Київ Оперативний" у Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянин показав сміттєву "поляну" в столиці, гидко дивитися: "Люди - свині".

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі вандали понівечили візитку міста, без сліз не поглянеш.

Також портал Знай.иа писав, що в київському парку "Перемога" група невідомих вандалів зіпсувала інсталяцію ведмедика.