Стало відомо про те, що жителі Запоріжжя продовжують висловлювати невдоволення стосовно оновленого Правобережного пляжу.

Таким чином, повідомляється, що пляж був відкритий зовсім недавно після реконструкції у Дніпровському районі міста Запоріжжя. Крім того, більшість функцій і нововведень, які обіцяв Володимир Буряк, виявилися простий показухою і фікцією. Територія може надавати реальну небезпеку для тих, хто там відпочиває.

Як повідомляє «Забор», запорожці, приїхавши відпочити сюди, знайшли в піску старі плити з арматурою, яка стирчала з води. Про це повідомив інформаційний портал "Репортер".

А в день, коли пляж повинні були відкривати, місцева мешканка опублікувала відео, на якому видно, як розбита доріжка, яка веде до пляжу.

Також, ще одна місцева мешканка розповіла про новий підйомнику для інвалідів. У її подруги є дитина інвалід, і там де неможливо проїхати на візку, доводиться носити дівчинку на руках. Їй 13 років, і вона важить 30 кілограмів. Коляска ще 15, а сама мати дитини 55, і це дуже важко.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Біля цього ліфта на пляжі висить ошатна табличка з часом роботи ліфта і телефоном для виклику персоналу. А на місці виявилося, що ліфт у принципі не працює

В результаті, дівчині довелося тягнути дитину власноруч на руках до пляжу.

Відомий запорізький фотограф активіст Тетяна Ромашка знайшла фахівця, який відповідає за цей ліфт і яким треба телефонувати. Але робити це потрібно за 15 хвилин. Жінка призводить листування з головою райдержадміністрації Віталієм Змієнко.

Скандал стосовно пляжу в Запоріжжі, фото: скріншот

Після хвилі критики, мер Буряк почав переводити стрілки, і говорити, що потрібно призначити винних у цьому, і публічно покарати.

Про все кадрових рішень через реконструкцію пляжу він написав на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни скаржаться на перевірки в громадському транспорті.

Також Знай повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.