Влітку у Кирилівці на туристах не заробляє тільки ледачий. Пляжі з самого ранку рясніють фотографами з тваринами. "Бізнесмени" йдуть на будь-які хитрощі, аби змусити відпочиваючих витратити зайві гроші.

Про це пише РИА Мелітополь.

Так, житель Мелітополя розповів у соцмережі про схему, за якою оббирають довірливих туристів. Як розповідає чоловік, схема заробітку шахраїв проста. Молоді люди несподівано садять вам на руки орла. І пропонують сфотографуватися. Ціна фото 100 грн. Але ця сума є лише приманкою. Дуже скоро туристу садять на плече ще одну птицю. В результаті, красиві фотографії обходяться в кругленьку суму.

Відпочинок в Кирилівці, скріншот відео

"Власники орлів відразу пропонують вам погладити їх. Потім ви не помітите, як один з опиниться у вас на плечі і вже власник запропонує вам зробити фото. Ви під враженням погодитеся. Одне фото - 100 грн. Поки вас фотографують, до вас прийде ще одна людина з орлом і посадить на плече другого орла. У кінцевому підсумку у вас запросять 200 грн, бо фотографувалися в різних позах і кілька кадрів. АЛЕ. 200 грн ви повинні будете заплатити не тільки одному власнику, але і другому. Вас змусять це зробити, адже ви фотографувалися з двома орлами. Ось так непомітно можна викинути 400 грн на вітер. Будь ласка, не під яким приводом не дозволяйте садити орла на себе, щоб не потрапити в подібну пастку",- попереджає про аферу чоловік.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Єдиний спосіб уникнути зайвих витрат, не соромитися говорити фотографам ні. Якщо ігнорують - пригрозіть поліцією. Варіант безпрограшний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Топ 3 афери, чекають вас у відпустці: українцям розповіли, де найпростіше залишитися без копійки

Як повідомляє портал «Знай.ua» Півмільйона в кишені: гість Києва став жертвою місцевих "Копперфильдов"

Також «Знай.ua» писав, що "Я на АТО збираю": як шахраї обманюють наївних туристів