Стало відомо про те, що в Запоріжжі загорівся тролейбус прямо на дорозі. Все було знято на камеру.

Таким чином, повідомляється, що в мережу потрапив ролик з відеореєстратора автомобіля, який їхав за тролейбусом, який був наповнений людьми.

І ось, на ролику, який надав передплатник одного з Телеграм каналів, чітко видно, як на повороті біля громадського транспорту трапляється проблема, і штанга починає іскрити, а потім і зовсім, горіти.

Всі автомобілі, які знаходилися поруч у цей момент, почали швидко тікати, так як іскри летіли на всі боки, і раптом що, могло постраждати все те, що знаходилося на відстані кількох метрів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві розгорівся черговий пожежа на Повітрофлотському проспекті. Про подробиці повідомили користувачі спільноти Київ Оперативний.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Як наголошується в повідомленні недалеко від місця спалаху знаходиться аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського. Через пожежу на проспекті перекрили рух ускладнено рух громадського транспорту.

Крім того, стало відомо, що загоряння сталося в районі, де розташовані гаражі. Також інформацію про затримку руху електротранспорту підтвердили в Київпастранс. За даними комунального підприємства затримується рух тролейбусів №9 та №22 по проспекту Повітрофлотському у обох напрямках. Замість цього зазначені маршрути будуть ходити по вулиці Ернста до Депо №3.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові загорілася дитяча поліклініка.

Також Знай повідомляв, що у Львові божевільна жінка погрожує підпалити житловий будинок.

Нещодавно Знай передавав, що в Польщі 40 українців постраждали в аварії.