Стало відомо про те, що запорізькі інспектори з паркування за місяць склали 799 протоколів за порушення.

Таким чином, повідомляється, що загальна сума штрафів, які було виписано та видано місцевим жителям Запоріжжя, склала 382 тисячі гривень. З них до бюджету міста надійшли 144 тисячі гривень.

У Запоріжжі паркувальники виписали штрафів на величезну суму, фото: скріншот з відео

Інспектори з паркування щодня контролюють те, як водії із Запоріжжя виконують правила дорожнього руху. Природно, що не все їм прислухаються, тому, в результаті отримують штрафи.

Найчастіше це із-за зупинки або паркування в недозволеному місці. Раніше стало відомо, що з урахуванням пільгового (сплата 50% штрафу протягом 10 днів) сума штрафу склала вже 232 тисячі гривень. Запорожці вже встигли виплатити 144 тисячі гривень за 531 штраф. Ці гроші надійшли в місцеву скарбницю.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

До речі, у числі порушників паркування засвітилося ім'я одного відомого депутата Запорізької міської ради, члена виконкому, і голови районної адміністрації.

Не вдалося піти від штрафів та державним службовцям, працівникам прокуратури, поліції, і генерала поліції. Стали проводити перевірки і на новому маршрутці – Центральний ринок, вулиця Жуковського, Покровського, а також Олександрівської. Перевірки проводять постійно.

У планах перекладу режиму роботи Служби на роботу у вихідні дні на постійній основі.

Нагадаємо, раніше Киянам заморочат голову в транспорті - чого очікувати з 1 липня

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під вікна до Зеленському знесли унітази та вимоги, українці на межі - "Ні міністру з липовим дипломом!"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві можуть закрити метро - знову на таксі втридорога