Стало відомо про те, що в Запорізькій області, на базі відпочинку «Дніпровські зорі» сталося масове отруєння.

Таким чином, повідомляється, що база отдахы розташована на косі Пересип, що в курортній Кирилівці. І діти і дорослі були госпіталізовані з температурою близько 39 градусів, блювотою і діареєю.

Машини «швидкої» допомоги почали швидко вывощить людей. Перші вирушили в Акимовскую ЦРЛ, а інші, найімовірніше, доставлять в Мелітополь.

Серед захворілих найбільше вихованців дніпровського клубу дзюдо «Спарта». Хлопці з тренерами тільки вчора в обід приїхали на 10-денні збори. До самої ночі були активні, купалися в морі та басейні, обідали і вечеряли в їдальні бази, харчувалися в кафе на території бази. Як розповіли діти, багато з тих, хто захворів, ввечері замовляли тут піцу.

Масове отруєння на курорті в Кирилівці, фото: Репортер

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

При цьому, медики говорять про те, що симптоми у хворих схожі з коронавірусом. І якщо діагноз раптом підтвердиться, тоді курорт буде закритий. Про це повідомляє інформаційний портал "Репортер".

Деякі батьки хлопців відпочивають в базах поблизу. А з Дніпра вже їдуть батьки решти. Поки що складно говорити про те, у що може перерости ця ситуація.

Зараз відомо, що все більше відпочиваючих скаржаться на пронос, блювоту і високу температуру. Бригади швидкої допомоги як і раніше вивозять дітей і дорослих в лікарні.

Як виявилося, дані симптоми спостерігалися тут вже далеко не перший день, а саме в цю ніч ситуація загострилася.

Спроба отримати пояснення адміністратора бази відпочинку та завідуючої виробництвом їдальні успіхом не увінчалася. Поліцейським було заявлено, що без адвокатів ніяких свідчень ті давати не будуть.