Стало відомо про те, що в Запорізькій області, разом з літніми дощами прийшла і прохолода.

Таким чином, повідомляється, що літні дощі, в червні місяці – зовсім не нова новина. Всі минулі роки вони йшли так само, і все було добре.

Літньої спеки в цьому році було складно пробити сильні дощі, а також холод, але, все ж, це зробити вдалося.

З ранку температура в середньому становить всього 18 градусів тепла, але вже ближче до обіду, сонце настільки сильне, яке буває в липні місяці.

У Запоріжжі знову очікуються дощі, фото: Пиксабай

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Стовпчики термометрів сягали приблизно на 35 градусів тепла, і в цьому році температура вирішила побити всі рекорди.

У мережі попереджають, що потрібно насолодитися теплом, поки є така можливість, а ближче до вихідних синоптики обіцяють похолодання, що супроводжуватиметься дощами.

Будемо сподіватися, що цього разу обійдеться без граду.

Нагадаємо, що раніше, Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у середу, 17 червня. І так, найтепліша погода прогнозується на Харківщині, Донеччині та Луганщині. Там температура повітря складе +30 +32 градусів.

А ось самі низькі температурні показники будуть на Прикарпатті, Буковині, Тернопільщині та Хмельниччині – максимум +22 +24 градуси.

Нагадаємо, яким буде початок літа 2020 в Україні — синоптик дав прогноз погоди на червень. Прогноз синоптика гідрометеорологічного центру

Як повідомляв портал "Знай.іа", коли літо "буде піч" на повну — синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року. Спека в Україні не буде відступати весь місяць, синоптик назвав самий жаркий період літа

Також Знай.іа" антисептики, маски і вимірювання температури — у Моз пояснили, як буде працювати громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва