Стало відомо про те, що в Запоріжжі прогнозують сильний дощ і град. Станеться це сьогодні, 15 червня.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 15 червня, буде не самим вдалим для жителів Запорізької області. Там очікуються грози, місцями шквали вітру від 15 до 20 метрів в секунду, а також місцями град. Відомо, що це перший рівень небезпеки – жовтий.

Про це повідомив обласної гідрометцентр.

У місті буде хмарно, часом очікується дощ і грози, місцями шквали вітру, а вдень можливий град. Вітер періодично буде змінювати свій напрямок.

У Запоріжжі очікується сильний град і вітер, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Незважаючи на те, що погодні умови сильно погіршаться, температура повітря буде все так само на високому рівні, а саме, вночі від 14 до 19 градусів тепла, а ось вдень повітря прогріється до 25-30 градусів тепла.

Що стосується інших областей України, відомий синоптик Наталія Діденко зазначає, що кусюча люта спека відступила. Поки що. У Києві 15-го червня очікується нестійка погода, періодично дощ, гроза, вдень +25+28 градусів. Найближчим часом у Києві передбачається волога погода з локальними дощами, у другій половині наступного тижня температура повітря підвищиться.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.