Стало відомо про те, що в зоопарку міста Бердянськ стався курйозний випадок. Аферисти вимагали викуп за тварина.

Таким чином, повідомляється, що із зоопарку була вкрадена качка Катя, за яку, потім, аферисти вимагали викуп. Сталося це в зоопарку міста Бердянськ, який називається «Какаду».

Двоє невідомих хлопців, разом з дівчиною швидко вкрали качку, яка знаходилася на території зоопарку, і намагалися покинути територію.

Про цей курйоз розповіла власниця зоопарку Ольга Бєльчева на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Коли викрадачі були все ж наздогнати, вони вимагали від власників викуп за качку з ім'ям Катя. Власниця розповіла, що до співробітників правоохоронних органів вона звертатися не буде, але, тепер, за птахом будуть більш ретельно стежити.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що лелеки, який блукав по Глухову знайде свій новий будинок на страусиній фермі. До цього птицю підібрали добрі люди і відпустили на волю, щоб був шанс, що лелека відлетить додому. Але цього не сталося і пернатий був приречений залишитися зимувати на вулиці. Але завдяки не байдужим людям, працівникам станції юних техніків ,пташку прибудували і він благополучно перезимував у них.

Про це повідомила жителька Глухова Лілія Картавая на своїй сторінці в соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше Під Франківському стихія позбавила малюка рідного дому, але світ не без добрих людей

Як повідомляє портал «Знай.ua» Лелека повернувся до сім'ї, яка його виходила, з зворушливими обіймами — птиці пам'ятають доброту

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом всім селом рятували аистенка від голодної смерті, - вдячна птах повернулася навесні