У мережі розповіли про курйозної історії з підлітком із Запоріжжя. Пересувався по місту на лижах.

Таким чином, повідомляється, що це сталося днями, вже влітку. Очевидці, побачивши це, почали знімати підлітка на камери своїх смартфонів.

І ось, як відомо, пересувалися вони на Соборному проспекту, поблизу місцевої бібліотеки. Два підлітка просто прогулювалися по місту, нічого незвичайного, якби не одне але. Один з них йшов по тротуару на лижах. Про це пише інформаційний портал «Субота».

Що саме змусило його надягти лижі на початку червня – залишається загадкою для всіх. Можливо, підлітки просто знімали відео в соціальні мережі, або ж, це певний спосіб «скандинавської ходьби» - залишається лише гадати.

При цьому, варто відзначити, що не всі помітили підлітка на лижах, звернули на це увагу небагато, але, все ж, це дивно. У соціальних мережах коментатори жартують про те, що хлопчик просто сподівається, що майбутня зима буде сніжна, тому лижі, щоб покататися, він приготував заздалегідь, за півроку.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Ролик вмить розлетілися по всій мережі, і тепер про це говорять не тільки в Запоріжжі, але і в багатьох областях України.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі зловили банду в погонах.

Як повідомляв портал "Знай.іа" молодого львів'янина жорстко побили п'ять чоловіків.

Також "Знай.іа" писав, що у Тернополі чоловік облив дружину окропом.