У мережі розповіли нові подробиці смерті дівчинки в нелегальному дитячому садку Запоріжжя. Адвокат опублікував висновок медиків.

Таким чином, повідомляється, що адвокат виховательки, Ірини Суханової, яка може сісти у в'язницю за вбивство Олесі, опублікував висновок експертів.

На сторінці Павла Будилко у соціальній мережі Facebook з'явився документ, в якому йдеться про те, що маленька дитина померла в результаті закриття дихальних шляхів. Тобто, вона захлинулася від блювоти. У підсумку, повідомляється, що смерть Олесі – нещасний випадок.

Адвокат також заявив, що буде добиватися того, щоб його клієнтку, власника дитячого садка відпустили, і повністю виправдали.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що «квартирному» дитячому сад міста Запоріжжя помер маленька дитина.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Таким чином, повідомляється, що дитсадок був нелегальним, і він працював протягом п'яти років. А померлої дівчинці було трохи більше одного року.

Розташовувалося цей заклад у трикімнатній квартирі по вулиці Авраменка. Про це розповів інформаційний портал «Алекс». І ось, власниця квартири вирішила зробити з житла заклад, куди батьки зможуть приводити своїх дітей на весь день.

Бабуся померлої дівчинки, Наталія Шандиба говорить про те, що в п'ятницю, 29 травня, невістка привела дитину Олесю в цей дитячий сад вперше. Всього через годину вона померла.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.іа, під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.іа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка.