У вівторок, 26 травня, стало відомо про те, що в місті Мелітополь Запорізької області, чоловік завдав собі ножове поранення в живіт, тим самим намагаючись покінчити з собою.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент з молодим хлопцем на вулиці Декабристів. Двадцятивосьмирічний молодий чоловік наніс собі поранення ножем прямо по животу.

На місце одразу ж прибули бригада швидкої допомоги, і на щастя, чоловіка вдалося врятувати. Після надання першої невідкладної допомоги, з проникаючим пораненням черевної порожнини його відвезли в найближчу лікарню.

У Запоріжжі чоловік намагався покінчити з собою, фото: скріншот з відео

Нагадаємо також, що 21 травня, стало відомо про те, що в Запорізькій області, фермер покінчив з собою з-за того, що у нього неврожай в цьому році.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Таким чином, повідомляється, що в селі Гуляйполе, яка розташовується в Запорізькій області, один із фермерів звів рахунки з життям. Чоловік 1967 року народження повісився, і його тіло виявила дружина. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП міста Запоріжжя.

Чоловік написав передсмертну записку, однак, співробітники правоохоронних органів не поспішають розголошувати її вміст. Односельці кажуть про те, що причиною самогубства міг стати дуже поганий урожай.

Нагадаємо, "угольный" мільярдер покінчив з собою.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові чоловіка зупинили за крок від загибелі, залишалося розтиснути руки.

Також Знай. ua писав, що під Харковом шестирічний малюк ледь не загинув в петлі.