У мережі розповіли про жінку, яка зберігала заборонені речовини в шоколаді. Про це повідомляє прес-служба поліції Запорізької області.

Таким чином, повідомляється, що мешканка міста Запоріжжя зберігала метадон в ласощах. Співробітникам Управління протидії накропреступности, обьединившись зі слідчими, викрили жінку родом з Дніпропетровської області.

Вона перевозила наркотичні речовини у шоколадної пасти і продавала їх. Зараз триває досудове слідство.

У Запоріжжі жінка торгувала наркотиками, фото: Національна поліція

У сорокашестилетней жінки було вилучено близько сорока чеків з наркотиками, загальна вага яких становив 12,5 грам. Також, у неї забрали два телефони і гроші. Все було відправлено в Запорізький Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

У Запоріжжі жінка торгувала наркотиками, фото: Національна поліція

До речі, співробітники правоохоронних органів просять, якщо ви володієте раптом інформацією про розповсюдженні, зберіганні або ж придбання наркотичних або психотропних речовин, негайно телефонуйте за номерами телефону 098-004-96-20 або ж 102.

Нагадаємо, що раніше, поліцейського зловили на тому, що він збував марихуанну. Працівники прокуратури разом із Державним бюро розслідувань розповіли про те, що застали дев'ятнадцятирічного поліцейського сектора реагування патрульної поліції за распростарнением марихуани.

Зловили його під час чергової закупівлі заборонених речовин на суму близько 25 тисяч гривень. Зараз перевіряється причетність поліцейського до інших схем.

Нагадаємо, раніше у Києві правоохоронці накрили канал збуту наркотиків.

Як повідомляв портал "Знай.иа", два п'яних киянина вдерлися у кіоск з фруктами посеред ночі.

Також Знай.иа" писав, що у Запоріжжі заарештували дилера, який продавав дітям наркотики.