Стало відомо про те, що у вівторок, 26 травня, в Енергодарі, у Запорізькій області помер п'ятирічний дитина.

Таким чином, повідомляється, що ще тринадцятого травня він випав з вікна будинку на першому поверсі. У нього були діагностовані ряд травм, серед яких важка черепно-мозкова, закритий перелом кісток склепіння, забій мозку, гостра епідуральна гематома, первинний забій стовбура головного мозку, забій тканин голови, і так далі.

У Запоріжжі помер п'ятирічний хлопчик, фото: вільний джерело

Ці травми виявилися несумісними з життям, хоча, медичні фахівці боролися до останнього. Помер хлопчик у вівторок, травня.

Нагадаємо, що раніше, в місті Токмак трирічний хлопчик також випав з вікна і отримав ряд значних травм.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 18 травня, з вікна житлового будинку, який знаходиться по вулиці Городній, випав хлопчик. Про це повідомляє обласний центр екстреної допомоги міста Токмак.

На місце одразу ж викликали медиків. Незважаючи на те, що падав він з першого поверху, дитина отримав кілька серйозних травм, серед яких закрита черепно-мозкова травма, а також травма лобного ділянки. На даний момент за життя хлопчика борються медики місцевої лікарні, куди його відразу ж доставили.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.іа, під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.іа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка.