У мережі розповіли історію про дівчину з міста Запоріжжя, яку вже місяць не можуть знайти. Їй зараз 18 років.

Таким чином, повідомляється, що проживає Любов Копійка в селі Кінські Роздори, що у Пологівському районі, і ось, більше місяця тому, 22 квітня, вона пропала без вісті.

У Запоріжжі місяць розшукують зниклу дівчину, фото: скріншот

Де вона зараз – невідомо нікому. З особливих прикмет: її зріст приблизно 160, волосся не дуже довгі, трохи нижче плечей, чорного кольору. Очі карого кольору, а статура худе. Одягнена була в червону куртку, сіро-сині джинси, а також білі кросівки. З собою у нього був рюкзак чорного кольору.

В поліції просять, якщо ви бачили дівчину на фотографії, або знаєте що-небудь про її місцезнаходження, звертатися за номером 066-698-01-78 або ж 102.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Нагадаємо, що раніше співробітники правоохоронних органів відшукали тринадцятирічного підлітка. Поліція міста Бердянськ відшукали тринадцятирічного хлопчика, який пішов з дому і не виходив ні з ким на зв'язок. Мати зниклого підлітка розповіла про те, що у хлопчика останнім часом була якась одержимість бродяжництвом.

Як тільки було виявлено, що хлопчик зник, його відразу ж почали шукати, та публікувати оголошення в соціальних мережах. Всього через два з половиною години, він був знайдений.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал Знай.іа Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.іа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.