Стало відомо про те, що в Запоріжжі купили тролейбус, який близько двадцяти років катав туристів по Кримському півострову.

Таким чином, повідомляється, що нові власники говорять про те, що поки що не знають, що будуть робити з новопридбаним транспортом. Цей тролейбус близько двадцяти років розвозив людей за маршрутом Сімферополь-Ялта.

Останні власники вирішили не пускати його на дороги, і просто використовували як сараю. Тролейбус на даний момент не на ходу, і його довелося вести в Запоріжжі близько трьохсот кілометрів на лафеті. Марина Моїсеєнко розповіла історію про цьому транспорті.

Всередині транспорту повна розруха. Там зберігають різні речі, і можна навіть знайти шафа. В останній раз його використовували за призначенням близько тридцяти років тому. Що з ним робити зараз – невідомо.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що п'яні чоловіки намагалися заїхати в під'їзд прямо на автомобілі. Їх у салоні було четверо, і вони, мабуть переоцінили свої можливості. В результаті, машина отримала значні механічні пошкодження, і на місце були викликані співробітники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що Тернопільщина залишиться закритою сферою розповсюдження коронавіруса.

Також Знай повідомляв, що мер Надал поставив місцевим аптекам жорсткий ультиматум з утилізації масок і рукавичок.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого