Стало відомо про те, що народний депутат від політичної сили «Слуга народу» Володимир Крейденко зумів отримати допомогу по безробіттю.

Таким чином, повідомляється, що тепер, депутат з міста Мелітополь може стати найбагатшим безробітним в історії. Отримуючи допомогу від країни, він є гривневих мільйонерів, і зумів накопичити майже 200 тисяч доларів.

Справа в тому, що для Мелітополя, Володимир Крейденко значуща фігура. У місті він встиг прославитися скандалом, який сам же і зробив. Спекулюючи на тарифній темі, депутат Верховної Ради України заблокував роботу міської ради, стрибав по всіх столах, а також поливав звичайною водою всіх своїх опонентів.

Володимир Крейденко, фото: РИА-Мелітополь

Однак, як виявилося, це були ще «квіточки». Декларація за минулий рік нардепа показує, що він може увійти в історію як єдиний безробітний мільйонер в Україні.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

у нього в декларації є будинок, який знаходиться в Києво-Святошинському районі столиці, у якого площа трохи більше 100 квадратних метрів та земельна ділянка в 385 квадратних метрів. Також, в Києві у нього є власна квартира, яка також приблизно 50 квадратних метрів.

У Володимира Крейденеко у власності також іномарка, і досить нова, всього 2018 року випуску. Заробив за минулий рік він приблизно 175 тисяч гривень, і плюс до цього, ще 12,5 тисяч заробив в якості допомоги по безробіттю. Його не збентежили ці мізерні виплати, незважаючи на те, що він вже тоді був гривневим мільйонером.

Нагадаємо, Невміла спроба Тищенко виправдатися за свій ресторан обурила українців - "вдарилися Головою?"

Як повідомляв портал Знай.іа Слуга народу Тищенко назвал трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велика і важлива"

Також Знай.іа писав, що Під Києвом слідом за рестораном Тищенко виявили ще один заклад для vip-персон - слуги народу жирують, поки українці ледве зводять кінці з кінцями.