У вівторок, 26 травня, в мережі розповіли про те, що в Запоріжжі оселилася бабка-паркувальник, яка веде боротьбу з правопорушниками.

Таким чином, повідомляється, що у неї виявилися свої, досить своєрідні правила. У мережу залили відео з тим, як стався у місцевого жителя діалог з пенсіонеркою, яка хвилюється за те, щоб у вас не відібрали паркувальне місце. Після цього, чоловік почав паркуватися по всім правилам.

У підсумку, він був отруган цією жінкою, і отримав ряд моралей з дуже спірними аргументами, але, жінка відстоювала на своєму.

Місцеві жителі неодноразово помічали жінку, яка зупиняла машини, і кричала про те, що біля одного будинку паркуватися не можна. Люди вже не знають, як з нею справлятися, а водії, які намагаються все ж припаркуватись, змушені паралельно вести діалог.

Відео потрапило на сторінку в одну із соціальних мережах, і як не дивно, коментатори висміяли самого водія, який був за кермом. Його намагалися присоромити, що він не повинен був знімати їх розмову на телефон, а тим більше, викладати куди-небудь.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Показати ще

Що будуть робити місцеві жителі - невідомо, однак, пенсионерша продовжує турбувати водіїв.

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.іа", у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

Також "Знай.іа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.