Вже на наступного ро тижня повноцінно повинен початися літній сезон, і ось, в мережі розповіли про те, як різні заклади працюють в умовах коронавіруса.

Таким чином, повідомляється, що селище Кирилівка, Запорізької області, також готується зустрічати гостей в умовах пандемії коронавіруса. Більш того, деякі ресторани і кафе вже почали свою роботу, звісно, з терасами і літніми майданчиками.

У Кирилівці готові до літнього сезону, фото: РИА-Мелітополь

В самому центрі селища все ще порожньо, людей практично немає, лише можна зустріти продавця риби і домашнього вина, який чекає на клієнтів, які приїхали до моря.

У Кирилівці готові до літнього сезону, фото: РИА-Мелітополь

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

В минулому році, в аналогічний час тут народу було дуже багато, але, коронавірус змінив плани не тільки українців, але й усього світу. Цей курорт люблять в основному жителі центральної України, а також харків'яни. З Російської Федерації гостей практично не видно, а от білоруси зовсім не так давно відкрили для себе цей курорт, і приїжджають сюди вже протягом декількох років.

Так от, першими відкрилися кафе «Будьмо». Всередині інтер'єр зроблений під національний колорит, а всі працівники в масках і рукавичках чорного кольору. А от гості, мабуть гребують правилом, і заходять без масок.

До речі, перед видачею замовлення, офіціант цікавиться, в якій посуді клієнту подавати страву – у звичайній або одноразовою.

Нагадаємо, фермери Запорізької області заявляють, що поліція покриває земельних рейдерів.

Як повідомляв раніше Знай.иа, банду рекетирів спіймали під Харковом, "орудували справи" по всій Україні.

Також Знай.иа писав про те, що СБУ "відрубала" одну з голів рейдерства в Україні.