У понеділок, 25 травня, стало відомо про те, що в одному з торгових центрів міста Запоріжжя, жінка вкрала антисептик. Все було знято на камеру.

Таким чином, повідомляється, що всі дії жінки зняла прихована камера. Вона прогулювалася по торговому центру в місті Запоріжжі з назвою «Україна».

Біля одного зі стендів вона запримітила літрову пляшку антисептика, який призначений для відвідувачів. Озирнувшись по сторонах, переконавшись, що її ніхто не бачить, вона швидко забрала цю пляшку собі. У мережі вже з'явився ролик, на якому видно дане правопорушення.

Будуть розшукувати жінку або карати – невідомо, проте, найімовірніше немає, адже, це крадіжка не у великих розмірах, і сам магазин не особливо розориться, втративши одну пляшку кошти.

Нагадаємо, що раніше, у неділю, 24 травня у Львові невідома викрала нижня білизна з магазину. Крадіжка була здійснена близько 19.30 на вулиці Фурманська, 10.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Жінка просто зайшла в магазин, спочатку розглядала товар на полицях, а потім викрала один з комплектів білизни, який був представлений в магазині.

Працівники магазину вже повідомили про злодійкувату в поліцію. Зараз поліція встановлює особу зловмисниці.

Нагадаємо, раніше у Тернополі чоловіка обікрали посеред дня.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у Києві невідомі намагалися підірвати банкомат, але їх злякали перехожі.

Також "Знай.іа" писав, що у Києві злочинець викрав велосипед і намагався здати його в ломбард.