У понеділок, 25 травня, стало відомо про те, що в Запорізькій області обстріляли автомобіль, в якому знаходився маленький дитина.

Таким чином, повідомляється, що мешканка міста Бердянськ, Юлія Остапенко розповіла про те, що інцидент стався на Пролетарському, і хтось стріляє по машинам сидячи в кущах. Одна куля потрапила в лобове скло автомобіля, в якому знаходився у цей момент дитина.

На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Пізніше, у співробітників правоохоронних органів поцікавилися, чи могла куля залишити такий слід в лобовому склі автомобіля, на що той відповів, що цілком так. Однак, визначити, з якої саме зброї стався постріл – поки що неможливо. Потрібно буде більш ретельно оглянути місце, та провести цілий ряд необхідних експертиз.

У Запоріжжі обстріляли авто з дитиною, фото: скріншот

Ось на знімках показали, як саме виглядає місце події, і який слід залишила куля.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нагадаємо, що раніше, в самому центрі міста Пологи Запорізької області, місцеві жителі помітили поблизу дитячого магазину дивного чоловіка в шоломі, на який був прикріплений дитячий літаків.

Як з'ясувалося пізніше, він ходив по всьому місту, і замальовував особи дітей на всіх вітринах. Свідки того, що відбувається були збентежені такою поведінкою чоловіка, і відразу ж подзвонили в поліцію.

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал "Знай.іа" На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

"Знай.іа" писав, що У Львові зник молодий хлопець у кепці, сестра благає про допомогу