На днях, в мережі розповіли про інцидент в Запорізькій області, в самому початку Вільнянського району.

Таким чином, повідомляється, що ролик був опублікований на сторінці Новини Запоріжжі в Telegram. Чоловік там розповідає, що ж відбувається всього в п'яти кілометрах від Запоріжжя.

Він каже, що до нього звернувся місцевий депутат з тим, що нею було виявлено поблизу одного з сіл звалище сміття, яка була, швидше за все, залишена самими селянами. Також, є ймовірність, що цей весь непотріб туди вивезли спеціальні служби.

На місце прибули співробітники правоохоронних органів, і сама депутатка, яка помітила цей бєспрєдєл. Вони усі хочуть якомога більше людей присвятити цю справу, щоб уберегтися від бездіяльності поліції і громадян.

Купа сміття, тонни плівки, мішки з кишками тварин – все це можна знайти там. Колись гарне місце перетворилося на звичайну звалище сміття, яку потрібно негайно рятувати.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Цей ліс належить одному з сільрад, в якому запевняють, що сміття там немає, однак, як можна помітити, це ніким навіть не перевірялося. Активісти сподіваються, що це питання найближчим часом вирішиться, і ліс придбає колишній зовнішній вигляд.

Нагадаємо, раніше У Львові з карантину вийшов знаменитий ринок, на якому "пасуться" антиквари зі всього світу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Тернополем виріс "айсберг" зі сміття, городяни пізно схаменулися - "врятуйте, смердить"

Також «Знай.ua» писав, що Арена Львів перетворився в гігантську смітник - тотальне свинство на стадіоні показали "брудними" фото