У четвер, 21 травня, стало відомо про те, що волонтери із Запоріжжя передала медикам близько трьох тисяч захисних масок.

Таким чином, повідомляється, що карантин об'єднав людей. Волонтери стали допомагати медикам і звичайним громадянам, які опинилися у важкому становищі.

Допомагати може кожен, і ось, один із кризових центрів Запоріжжя запустив благодійну акцію, і ось, за підтримки бізнесу, волонтери змогли налаштувати виробництво засобів захисту.

В одній із дитячих кімнат показано, як вони облаштували її, перетворивши в цех, де виробляються маски. Власноруч вони змогли забезпечити медичні установами засобами захисту, зокрема, близько трьох тисяч масок.

Запорізькі волонтери закупили близько 3 тисяч масок для лікарень, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Крім центрів, маски разом з продуктовими наборами отримали звичайні місцеві жителі, які опинилися в складних життєвих умовах, а саме, переселенці, матері-одиначки, ті хто залишилися без роботи, та інші.

Жінка, якій надали допомогу, розповідає, що їй привезли допомогу у вигляді продуктового набору та засобів гігієни. В останні кілька років в Запоріжжі стало лише більше волонтерів, які хочуть добровільно допомогти таким людям.

Нагадаємо, що станом на 21 травня в Україні зареєстровано 19,706 заражень, і при цьому, 476 випадків зафіксували лише за останню добу.

Нагадаємо, раніше фонд Дмитра Комарова допоміг українським лікарням.
Як повідомляв портал Знай.иа в Одесі ледь не затоптали хлопця, який безкоштовно роздавав маски.
Також Знай.иа писав, що британська топ-модель кинула кар'єру і пішла працювати санітаркою в будинок пристарілих.