На днях стало відомо про те, що в Запоріжжі будуть поливати парки хлоркою.

Таким чином, повідомляється, що це пов'язано з тим, що практично по всій території України, включаючи Запоріжжя, послабили карантин, і тепер містяни можуть вільно пересуватися по території парків. Про це повідомили в прес-службі мерії міста Запоріжжя.

Раніше, хлоркою обробляли лише спортивні і дитячі майданчики.

У Запоріжжі почнуть обробляти парки хлоркою, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в Україні знову продовжили карантин тепер до 22 червня. Пов'язано це з тим, що в Кабінеті міністрів і в МОЗ не розуміють, як буде поширюватися коронавірус в умовах літньої температури.

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Однак, при цьому, поступово будуть зніматися обмеження за сценарієм, який представив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Перший етап розпочався 11 травня, а другий планують почати впроваджувати вже в п'ятницю, 22 травня. Будуть відкриті спортивні зали, торгові центри і великі магазини, і найголовніше, планують знову запустити роботу громадського транспорту в колишньому режимі, для всіх. У великих містах, де є метрополітен, його також планують відкрити.

Карта заражень, фото: вільний джерело

Також, нагадаємо, що станом на 19 травня, в Україні зареєстровано вже 18,876 випадків, і 260 яких з них тільки за останню добу. Так мало випадків за добу в останній раз було приблизно місяць тому. Видужало при цьому, більше трьохсот людей.

Нагадаємо, Кирилівку накрило цунамі, ось він - Апокаліпсис: люта стихія потрапила на відео.

Як повідомляв портал "Знай.іа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші. На період карантину розширено перелік страхових випадків з тимчасової втрати працездатності

Також Знай.іа" писав, масові заходи в Україні у Моз пояснили, коли пом'якшать умови карантину