Стало відомо про те, що в Мелітополі проїжджу частину тепер буде покидати чудова машина, яку привезли з Німеччини.

Таким чином, повідомляється, що міська влада Мелітополя продовжує постачати комунальників імпортною технікою, щоб замінити ручну працю на автоматичну.

В Мелітополі купили новий автомобіль прибиральний, фото: newsyou.info

Подметало-прибиральна машина Bucher Citi Cet була створена в Німеччині, і тепер, з її допомогу. Співробітники комунального підприємства Чистота будуть підмітати дороги капітально відремонтованих вулиць за допомогою даного чуда техніки. В історичній частині міста даний автомобіль також буде задіяний.

Цю спеціальну техніку презентували під час наради на якому брав участь місцевий народний депутат Сергій МСинько, перший заступник губернатора Запоріжжя Іван Федоров, а також секретар міської ради Роман Романів.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Незважаючи на те, що Bucher Citi Cet не новий, і він вже був у використанні, він знаходиться в прекрасному стані. Він 2011 року випуску і за цей час пробіг у нього не більше 50 тисяч кілометрів. Працівники комунального підприємства Чистота говорять про те, що вже трохи встигли провести його тест, і стверджує, що це краща техніка, яка була привезена до них коли-небудь з Європи.

Народний депутат зазначив, що незабаром кількість відремонтованих доріг зросте, а потім, буде стояти питання про стан їх у відмінному стані, так як прибирати в ручну їх більше неможливо.

Нагадаємо, раніше На Закарпатті в ДТП загинула юна усміхнена красуня, друзі не вірять досі - "могла підтримати кожного"

Як повідомляє портал «Знай.іа» загинули на місці - на Дніпропетровщині потяг протаранив і знесла з рейок сімейний автомобіль

«Знай.іа» писав, що Під Львовом авто з дитиною і вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднені кадри дорожнього трешу